Nagyobb javítás jött a Star Wars Jedi: Survivorhöz

2023. szeptember 05.
19.9821
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Star Wars Jedi: Survivor új frissítést kapott, amely néhány nagyon kért változtatást tartalmaz mind konzolokon, mind PC-n, így átdolgozták a teljesítményt és különböző hibákat, összeomlásokat is orvosolták.

Bár a Star Wars Jedi: Survivor jó kritikákkal indult, azonban teljesítményproblémák miatt negatív véleményeket is kapott, a megjelenés óta ezeket kezelték. Az EA most megerősítette, hogy címhez egy új javítás jött, például teljesen átdolgozták a 60 FPS-es teljesítménymódot PS5-ön és Xbox Series X-en.

Ez nagyon instabil volt és rengeteg képernyőszakadást okozott, a Ray Tracinget itt kikapcsolták. Továbbá számos GPU- és CPU-optimalizálást is végrehajtottak konzolokon, valamint VRR-támogatást adtak a PS5-ös kiadáshoz. A PC-s felhasználók is kapnak jó híreket, a teljesítmény- és optimalizálási javítások mellett a mentési rendszert is átdolgozták, hogy megakadályozzák a mentési fájlok sérülését.

Star Wars Jedi: Survivor új frissítést kapott, amely néhány nagyon kért változtatást tartalmaz mind konzolokon, mind PC-n, így átdolgozták a teljesítményt és különböző hibákat, összeomlásokat is orvosolták.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

6 hónapja, 3 napja

Na de király.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 3 napja

Lehet megint újra végig tolom. Megjött hozzá a kedvem! mosolygó smiley

válasz erre
Star Wars Jedi: Survivor
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja