Nagylelkű felajánlást tett a Dredge című rejtélyes horgászkaland fejlesztője

2024. március 29.
4.7591
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Black Salt Games ma ünnepli a tavaly PC-n, Switchen, PS4-en, PS5-ön, Xbox Series X|S-en és Xbox One-on megjelent Dredge című baljós horgászjáték egyéves évfordulóját, ehhez kapcsolódóan elég komoly adományt adtak át.

Az ünneplés részeként már elérhető egy demó a Sony konzoljaira, ahol kipróbálhatjuk az első részt. 2023 egyik legjobb indie játéka több mint 1 millió példányban kelt el világszerte 180 országban és a játékosok több mint 1400 évet töltöttek halászattal, és 500 ezren fejlesztették fel teljesen a hajóikat is.

A második évbe lépve a stúdió arra törekszik, hogy példát mutasson, miszerint a játékipar hogyan tud pozitív hatást gyakorolni a világra és a környezetvédelemre. Most 100 ezer új-zélandi dollárt (21,8 millió forint) adományoztak az Új-Zélandi Bálna és Delfin Alapítványnak. Ez az összeg az alapítvány kutatási és természetvédelmi erőfeszítéseit támogatja, különös tekintettel az új-zélandi őshonos tengeri fajokra.

Nagylelkű felajánlást tett a Dredge című rejtélyes horgászkaland fejlesztője - 2. képNézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szép.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nagyon kedves gesztus!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja