Mozgásban is megmutatta magát a Lego Marvel Super Heroes 2: Avengers Infinity War DLC-je

2018. április 26.
5.4121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros és a Traveller's Tales bemutatták a Lego Marvel Super Heroes 2 soron következő letölthető tartalmának első mozgóképes kedvcsinálóját, ami tökéletesen érezteti velünk, hogy a készítők most egy kicsivel nagyobb dobásra készülnek, mint máskor.

Persze azért nem kell orbitálisan nagy tartalomra számítani tőle, ellenben az Avengers: Infinity War Character and Level Pack a közelgő legújabb Bosszúállók mozifilmhez kapcsolódik, ezáltal onnan emel át majd nekünk egy halom tartalmat, így új karaktereket és helyszíneket egyaránt.

Hogy pontosan kikről lesz szó, azt pedig felsorolnunk sem kell, hiszen az alábbi felvételen minden és mindenki bemutatkozik, miközben a megjelenés sincs már messze, a bővítmény ugyanis április 27-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Lego Marvel Super Heroes 2 soron következő letölthető tartalmának első mozgóképes kedvcsinálóját, ami tökéletesen érezteti velünk, hogy a készítők most egy kicsivel nagyobb dobásra készülnek, mint máskor.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 5 hónapja és 7 napja

Határozottan rühellem. röhögő smiley

válasz erre
Lego Marvel Super Heroes 2
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja