Monster Hunter World TGS 2017 gameplay videó

2017. szeptember 23.
4.8131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően a Capcom nem bírta ki, hogy ne tartson a TGS 2017 alkalmából egy Monster Hunter World live streamet, noha bizonyára meg is lincselték volna őket a rajongók, ha nem így tesznek.

Mi pedig akkor lincseltük volna meg őket, ha ennek a streamnek a rögzített változatát nem teszik közszemlére mifelénk, de szerencsére nem így történt, a Monster Hunter hivatalos Youtube csatornájára ugyanis felkerült a közel háromnegyed órás videó, amelyben korábban még soha nem látott gameplay pillanatok sokaságát vehetjük szemügyre a játékról.

Ha kíváncsi vagy rá, nem is húzzuk tovább a drága idődet, csak annyit tennénk még hozzá a fentiekhez, hogy a Monster Hunter World január 26-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!Monster Hunter World live streamet, noha bizonyára meg is lincselték volna őket a rajongók, ha nem így tesznek.'>
4 hozzászólás

bricsi

7 éve, 2 napja

Patrik94 írta:
Hú ez a két gyerek de idegesítő.
Egyet értek. Az ember nem hallja a játék hangját mert az a két majom folyamatosan végig pofázza és ökörködi az egészet. De alapból is idegesítő. Az Amerikaiak már csak ilyenek. Nem képesek befogni sem a mozikban sem a játék bemútatóknál. Muszáj mindenhez hozászolni. A hős fejbe csapja a sárkányt?? Naná hogy bekel üvölteni hogy BAAAMMM!!!!

válasz erre

Direktor

7 éve, 2 napja

totyak írta:
Minél többet látom, annál jobban tetszik.
Én meg pont ellenkezőleg látom. röhögő smiley Először nagyon tetszett, most már egyre kevésbé.

válasz erre

totyak

7 éve, 2 napja

Minél többet látom, annál jobban tetszik.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 2 napja

Hú ez a két gyerek de idegesítő.

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja