Mindhárom nagy konzolgyártó kihagyja az idei E3-at

2023. január 31.
41.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Idén ismét visszatér a játékipar legnagyobb bemutatója, az E3, viszont úgy tűnik, hogy a nagy konzolgyártók, a Microsoft, a Sony, és a Nintendo is kihagyja majd az élő konferenciát, szerencsére azért nem maradunk előadások, showcase-ek nélkül.
Advertisement

Utoljára öt éve, 2019-ben jelentkezett élő show-val a játékosvilág legnagyobb konferenciája, az E3, szerencsére úgy tűnik, hogy idén végre megtörik a jég. Sajnos üröm az örömben, hogy a VGC értesülései szerint mindhárom nagy konzolgyártó kihagyja majd az élő előadást.

Pletykák szerint a Nintendo a kevés bejelentenivalója miatt inkább egy saját eseményt szervez, pár éve a Sony is hanyagolja az E3-on való részvételt és inkább a saját előadásaira koncentrál. A Microsoft is inkább a saját online tartalmaira fókuszál, nem is olyan régen a Developer_Direct előadásukon mutatták be a készülő játékaikat.

Phil Spencer ugyanakkor hozzátette, hogy az E3 idejére a Microsoft saját műsort tervez, amibe az E3 látogatói is benézhetnek. Az idei E3-at június 13. és 16. között tartják meg Los Angeles-ben, a Los Angeles Convention Centerben kerül megrendezésre, az esemény szervezője pedig az Entertainment Software Association helyett ezúttal a ReedPop lesz.

4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Az mondjuk azért úgy kemény. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Megtartani sincs már nagy értelme...

válasz erre

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Majd lesz saját livestreamjük, sokkal jobban elérik vele a közönséget.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Már rég nem az ez a rendezvény mint anno. Nem csodálom hogy le****ják.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2023
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja