Mikrotranzakciók jöttek a Resident Evil 4 Remake ingyenes DLC-jével

2023. április 07.
28.4761
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Resident Evil 4 Remake egy rakás mikrotranzakciót kapott a Mercenaries DLC részeként, amivel a játékosok gyorsabban fejleszthetik fegyvereiket anélkül, hogy mellékküldetéseket kellene teljesíteniük.

A Mercenaries DLC mindenki számára ingyenes, amellett, hogy a kampány befejeztével órákra lefoglalja a játékosokat az új tartalommal, ellenfelek hordáival szállnak szembe egy gyors tempójú minijátékban. A kiegészítőhöz 11 fizetős fegyverfrissítő jegyet vásárolhatunk, amelyekkel felgyorsítható a fejlesztési folyamat - ezeket a mikrotranzakciókat a játékosok egy része nem fogadta örömmel, egyesek "aljasnak" bélyegezték.

Azok, akiket kevésbé aggasztanak a fizetős jegyek, szintén a Twitteren érveltek amellett, hogy ez nem nagy probléma, mivel szó szerint csak fegyverfrissítésre szolgálnak. A Capcom nem jelezte, hogy a mikrotranzakciókat eltávolítanák és egyébként minden egyes jegyet 2,99 dollárért (ezer forint) vásárolhatunk meg, - ugyanannyiért, mint a jelmezeket és az eredeti soundtracket, - de be lehet szerezni egy öt jegyből álló csomagot is 9,99 dollárért (3.400 forint).
Resident Evil 4 Remake egy rakás mikrotranzakciót kapott a Mercenaries DLC részeként, amivel a játékosok gyorsabban fejleszthetik fegyvereiket anélkül, hogy mellékküldetéseket kellene teljesíteniük.'>
5 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 19 napja

Minegy mibe, csak bele tudjanak kötni valamibe. röhögő smiley Sok hülye.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 19 napja

Teljesen érthető, és nem kötelező, nem értem minek reklamálnak egyesek.

válasz erre

VaPe

1 éve, 19 napja

Aljasnak nevezni azt hogy van LEHETŐSÉGED vásárolni valamit, nagyon beteg dolog. Ezek nem normálisak.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 19 napja

De miért reklamálnak? röhögő smiley Ha nem kell, nem veszi meg, pont.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 20 napja

Csak a pénz.

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja