Melyik karakter a készítők kedvence az új Zeldában? Látványos videóból deríthetsz fényt rá!

2017. március 28.
3.7791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Emlékeztek még a The Legend of Zelda: Breath of the Wild napokban befutott három részes videó-sorozatára, amelyből a játék készüléséről tudakozódhattunk? Akár igen, akár nem, a Nintendo most ezt a szériát egészítette ki egy nagyon érdekes bónusz fejezettel.
 

Azért beszélhetünk csak bónusz fejezetről, mert közvetlenül nem kapcsolódik az új Zelda munkálataihoz, lévén arról van benne szó, hogy a kulcsembereknek melyek lettek végül a kedvenc karakterei, helyszínei és szentélyei a játékban.

Ha mindez nem lenne elég, a felvételen felbukkanó fejlesztők még egy speciális üzenetet is közvetítenek a nézők számára, így angolul értők most különösen nagy előnyben vannak az alábbi filmecskével.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

5 éve, 11 hónapja és 26 napja

Anélkül, hogy rosszfej akarnék lenni, nincs jelentősége ennek a videónak. Aki játszik a játékkal, nyilván mindezeket a karaktereket, helyszíneket felfedezte már, neki is lettek kedvenc helyei, kedvenc szereplői, neki semmi újdonságot nem mutat a videó. Aki meg nem tud vele játszani, annak meg tökmindegy. Nem is tudom minek szánták ezt a videót, további reklámnak, vagy tényleg csak annyira lelkesek a fejlesztők, hogy úgy érezték, ezt mindenképpen el kell mondaniuk.

válasz erre

nefaria

5 éve, 11 hónapja és 26 napja

Kicsit bő lére eresztették a mondandót...

válasz erre
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaKisember001 profiljamarco profiljamarco profilja