Megtámadták a Fortnite világát a görök istenek

2024. március 08.
5.1341
Remulto profilja, adatai
Remulto
A mai nap folyamán jelenik meg a Fortnite ötödik fejezetének második felvonása, amelyben a görög mitológia egésze tiszteletét teszi egy eddig soha nem látott módon, így akár Zeus képességeit is kezünkbe véve, rendre utasíthatjuk ellenségeinket.

A Fortnite, amely a mai napig az egyik legnagyobb játékos bázist megalkotó alkotásként van számon tartva, napról napra folyamatosan új frissítésekkel kedveskedik a játékosai számára. Adott időközönként természetesen, mint azt más live service alapú játéknál is megszokhattuk, nagyobb tartalmi újításokat is megjelennek, ezek maguk a szezonok és fejezetek.

A Fortnite világában immáron a Chapter 5 Season 2-be léptünk át, amelynek fő témája a görög mitológia lesz, így felkészülhetünk az istenek érkezésére, skinek, fegyverek és képességek formájában is. Természetesen a pálya egésze is tele lesz ókori építményekkel, így teljes mértékben visszautazhatunk az időben. A megjelenés örömére természetesen kaptunk egy videós előzetest is, amelyet alább tekinthettek meg.

Nézd nagyban ezt a videót!Fortnite ötödik fejezetének második felvonása, amelyben a görög mitológia egésze tiszteletét teszi egy eddig soha nem látott módon, így akár Zeus képességeit is kezünkbe véve, rendre utasíthatjuk ellenségeinket.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez első szezon aminek bejön a témája! röhögő smiley

válasz erre

Hentes

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

De milyen rohadt jó trailert kapott! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Rühellem a Fortniteot de ebbe belelesek röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljamarco profilja