Mégsem lesz Puzzle Quest 2 PSP-re

2011. július 25.
2.3931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Infinite Interactive által fejlesztett Puzzle Quest-sorozat kis híján világjárvány lett, azonban különböző okok miatt a második rész megjelenését követően nem sikerült a fejlesztők előre kitervelt célja, kiadójuk, avagy a Firemint ugyanis elkezdte érezni a gazdasági világválság okait, ezt követően az Electronic Arts-szal kooperált, ennek az eredménye pedig az lett, hogy komoly strukturális változások és átcsoportosítások mentek végbe az Infinite stúdiójában.

Várható volt, hogy ennek a komoly mozgolódásnak előbb vagy utóbb valami komolyabb hátulütője lesz, és íme be is igazolódtak baljós sejtelmeink.

Bár a csapat egyelőre még nem zárja be kapuit - reméljük eddig nem fajul majd a történet - ugyanakkor egy sokak által várt projektet, egészen pontosan a Puzzle Quest 2 PSP-s változatát törlésre ítélték, méghozzá a stúdió vezetője szerint egy a kész változathoz nagyon közeli állapotban. Hogy mindennek miért volt így és ebben a formában értelme, azt sajnos mi sem tudjuk megmondani, ugyanakkor egy majdnem kész játékot törölni - és ezt még a közgazdaságtanhoz nem értők is nagyon jól tudják - totális butaság.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Pedig nyugodtan jöhetett volna PSP-re, sokan játszottak volna vele. A hír utolsó mondatában van az igazság.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaManiac profiljamarco profilja