Mégsem áll készen a megjelenésre a Silent Hill 2 Remake

2023. március 30.
30.7881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bloober Team új közleményében visszautasította azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a Silent Hill 2 közelgő remake-je készen áll a megjelenésre, jelenleg arra összpontosítanak, hogy a legmagasabb minőséget érjék el a kész termékben.

Múlt héten egy lengyel csatorna megosztott egy interjút a Bloober Team vezérigazgatójával, amelynek során a stúdió vezetője megerősítette, hogy a játék "technikailag készen áll", de most a csapat hivatalos közleményéből kiderül, hogy ez nem azt jelentette, hogy a játék tényleg készen áll a bemutatásra, a félreértés okaként a pontatlan fordítást okolják.

A fejlesztők azt ígérik, hogy a megfelelő időben további részleteket osztanak meg a Silent Hill 2 Remake-ről, aminek egyelőre nincs megjelenési dátuma. A gárda így fogalmazott:

Tisztában vagyunk vele, hogy a játékosok további információkra várnak a Silent Hill 2-vel kapcsolatban. Amint ezek az információk elérhetővé válnak, biztosak vagyunk benne, hogy a Konami, a játék kiadója meg fogja osztani azokat a rajongókkal.


3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 20 napja

Az már félsiker hogy ezt időben belátták!

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Mondjuk még mindig jobb hogy időben észrevették...

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Azta! meglepett smiley Hát akkor nem véletlenül reklamált a korábbi író...

válasz erre
Silent Hill 2 Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja