Megörökíthetjük a God of War: Ragnarök legjobb pillanatait

2022. december 06.
41.0541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Santa Monica Studio egy korai ajándékot adott a God of War: Ragnarök játékosoknak, méghozzá a sokat kért fotómódot, ami egy ingyenes ajándék minden PS5 és PS4 játékos számára, ezen kívül számos hibajavítást és stabilitási fejlesztést tartalmaz az új frissítés.

A fotómód annak a folytatása, amit a játékosok már a 2018-as God of War-ból ismernek, így lehetnek ismerős beállítások és elrejthetjük a karaktereket a fotókon, hogy tökéletes skandináv tájképet készítsünk. Ez azonban csak néhány főszereplőre korlátozódik, köztük Kratosra, Atreusra, Freyara, Brokra, Sindrire, Tyrra, Angrbodara, Thorra és Thrúdra.

Aztán ott vannak a hagyományosabb beállítások, mint például a mélységélesség, a fókusz, a film szemcséssége, a telítettség, a matricák, a keretek és az emblémák - alapvetően minden eszköz, amelyre egy kezdő fotósnak szüksége van, hogy fantasztikus képeket készítsen a God of War: Ragnarökön belül.

Az új frissítés rengeteg javítást, finomítást, PS4 esetében pedig javított betöltési időt is hoz. Javították, amikor a játékos, vagy a társ a térkép alá eshetett; amikor a játékos elakadt a boltban és nem tudott előrehaladni; vagy éppen amikor Kratos rossz pózban maradt a felszerelés menüjében.

God of War: Ragnarök játékosoknak, méghozzá a sokat kért fotómódot, ami egy ingyenes ajándék minden PS5 és PS4 játékos számára, ezen kívül számos hibajavítást és stabilitási fejlesztést tartalmaz az új frissítés.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Csodás fícsör.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Én ezeket olyan rohadt feleslegesnek találom egy játékban..

válasz erre
God of War: Ragnarök
24.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja