Megmutattak egy jelenetet a The Last of Us Part 1-ből

2022. június 16.
47.1211
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Nincs egy hete, hogy leleplezték a The Last of Us Part 1-et, mely a 2013-as díjnyertes játék mai rendszerekhez igazított változata, akikben felmerült a kérdés, hogy szükség van-e egy kilenc élves játék remakejére, azoknak próbál most választ adni a Naughty Dog.
 

Közzétettek ugyanis egy jelenetet Twitteren - még bőven a játék egy korai szakaszából - ezen pedig azt láthatjuk, hogyan változott Tess karaktere a játék két különböző verziójában - és bizony ez alaposan megosztotta rajongó tábort.

Bár a karakternek nincs hosszú szerepe az eredeti játékban, azonban a jelenetei mégis emlékezetesek, így él egy kép a rajongók fejében róla, ezért is lehet megosztó a változás. Főleg az lehet a probléma egyeseknél, hogy a figura határozottan idősebbnek tűnik, mint az eredeti, sőt sokan nem tartják elég kifejezőnek az új változatot.

Egy dolog biztos, techinikaliag jól néz ki, ebbe nem igen lehet belekötni, mint ahogy magas összegeket lehet tenni arra is, hogy az egész játék hasonlóan szép lesz ha elkészül.

De győzzenek meg titeket az alábbi képsorok.

4 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 3 napja

Korrekt lesz az anyag!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 napja

Az a minőség!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 napja

Brutálisan néz ki amúgy!

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 napja

Ez bizony tényleg rövid.

válasz erre
The Last of Us Part 1
25.690 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja