Megmutatta magát mozgás közben a nyílt világú mesés kalandjáték, a Tchia

2022. szeptember 01.
5.0961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A nyílt világú mesés kalandjáték, a Tchia legújabb videójában a fejlesztő, Phil Crifo vezet körbe minket a szigeten, az új gameplay előzetesben a játékmenetről, a környezeti elemekről és a játék történetéről is kaptunk új infókat.

A Tchia egy egzotikus trópus szigetre kalauzol el minket, ahol a címszereplővel, Tchia-val fogunk kalandozni, különféle puzzle feladványokat megoldani, miközben különféle állatok, tárgyak "bőrébe" bújhatunk az egyedi "lélekcserélős" mechanikának hála. Felfedezhetjük majd a tenger mélyét delfinként, sirályként pedig a sziget fölött repkedhetünk majd.

Továbbá hősünk ügyesen mászik fára, "katapultként" kilőve magát pedig nagy távolságokat tudunk majd megtenni rövid idő alatt. A sziget veszélyeket is rejt majd, a Maano névre hallgató lényekkel kell majd megküzdenünk, akik elrabolták főszereplőnk édesapját.

A harcokban segítségünkre lesz Tchia lámpása és csúzlija, a lány húros ukulele hangszerével pedig a környezetünket tudjuk majd befolyásolni, megváltozhatjuk a pengetésével az időjárást és a napszakot is. A mesés kalandra viszont még egy kicsit várnunk kell, csak jövő tavasszal érkezik a Tchia PC-re, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tchia legújabb videójában a fejlesztő, Phil Crifo vezet körbe minket a szigeten, az új gameplay előzetesben a játékmenetről, a környezeti elemekről és a játék történetéről is kaptunk új infókat.'>
4 hozzászólás

M.O.R.P.H.

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Ez nekem, olyan "Datchia".
Autó, de...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Nem igazán tetszik.

válasz erre

zender

1 éve, 9 hónapja és 12 napja

Igen jól néz ki!

válasz erre

Direktor

1 éve, 9 hónapja és 12 napja

De fura játék.

válasz erre
Tchia
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja