Megkezdődtek a tárgyalások, új platformokra jöhet a Palworld

2024. március 15.
15.5211
Botyi profilja, adatai
Botyi
A januárban a Steamen és az Xboxokon megjelent Palworld a stúdió szerint 25 millió játékost vonzott az első hónapban, a Pocketpair pedig most közölte, tárgyalásokat folytat arról, hogy a Palworld sikerét további platformokra is eljuttassa.

Bár azt nem részletezte, hogy a játék a jövőben PlayStation-, vagy Nintendo konzolokra, esetleg mobilokra is megjelenhet-e, de Takuro Mizobe, a Pocketpair vezér- és játékigazgatója a Bloombergnek elmondta, hogy a vállalat tárgyalásokat folytat a játék több platformra való eljuttatásáról.

Azt is elmondta, hogy a Pocketpair nyitott lenne a partnerségre, vagy felvásárlásra vonatkozó ajánlatok megfontolására, de ez irányban nem folytatott felvásárlási tárgyalásokat a Microsofttal. A Palworld fejlesztése állítólag kevesebb mint 1 milliárd jenbe (2,4 milliárd forint) került és azóta több tízmilliárd jen (24,2 milliárd forint) nyereséget hozott.
Palworld a stúdió szerint 25 millió játékost vonzott az első hónapban, a Pocketpair pedig most közölte, tárgyalásokat folytat arról, hogy a Palworld sikerét további platformokra is eljuttassa.'>
1 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hihetetlen hova nőtt ez az egyszerű játék! meglepett smiley

válasz erre
Palworld
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja