Megjöttek az első képek a Hogwarts Legacy Switch kiadásáról

2023. október 21.
21.0181
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Hogwarts Legacy már csak néhány hétre van a Switches megjelenésétől, november 14-től már beléphetünk Roxfort kapuin, azonban arra vélhetően mindenki számított, hogy a grafika minőségében visszaesést kell elszenvednünk.

Ezt a visszaesést sokszor láthattuk az évek során, ez alól a varázslóvilág sem kivétel: a Hogwarts Legacy vizuális minősége eléggé visszaesett Switchen, ami érthető, tekintve, hogy nincs mögötte ugyanaz a teljesítmény, mint más current-gen konzolokon. Nem sokkal az új screenshotok megjelenése után a felhasználók gyorsan összehasonlították a játékot a különböző platformokon.

Sokan úgy gondolják, hogy ez egy korrekt Switch játék és megdicsérték a fejlesztő Avalanche Softwaret, amiért időt szánt a projektre. "Ha a képkockasebesség stabil, akkor elég jó élmény lesz" - írta egy felhasználó a Redditen. Nem meglepő módon rengeteg mém is született arról, hogyan néz ki a közelgő Switch cím, köztük a PS1-es Hagrid, de szerencsére ettől messze vagyunk.

Megjöttek az első képek a Hogwarts Legacy Switch kiadásáról - 2. kép


Megjöttek az első képek a Hogwarts Legacy Switch kiadásáról - 3. kép


Megjöttek az első képek a Hogwarts Legacy Switch kiadásáról - 4. kép


Megjöttek az első képek a Hogwarts Legacy Switch kiadásáról - 5. kép


Megjöttek az első képek a Hogwarts Legacy Switch kiadásáról - 6. kép


Megjöttek az első képek a Hogwarts Legacy Switch kiadásáról - 7. képHogwarts Legacy már csak néhány hétre van a Switches megjelenésétől, november 14-től már beléphetünk Roxfort kapuin, azonban arra vélhetően mindenki számított, hogy a grafika minőségében visszaesést kell elszenvednünk.'>
5 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 3 hete és 1 napja

Hát... nem szép, de legalább csúnya. röhögő smiley

válasz erre

Hentes

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Van benne valami báj, a Switch nem a pöpec grafikáról szólt sosem, hanem az egyedi kinézetről és a küölönös játékélményről.

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Egyáltalán nem néz ki rosszul a Switchez képest, ez elsődlegesen egy kézi konzol és annak se mai darab... Ennél sokkal csúnyább portok is vannak, de még exkluzívok is, remélhetőleg jól is fut.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Jajj. meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

2005-ös szint. röhögő smiley

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja