Megjelent Switch-re az Ori: The Collection

2021. október 13.
43.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A zseniális Ori and the Blind Forest és az Ori and the Will of the Wisps egy közös csomagolásban érkezik a Switch-re, ugyanis bejelentették az Ori: The Collection címre hallgató pakkot.

A már megvásárolható kollekció az első rész definitív változatát és a tavaly megjelent folytatást tartalmazza, mindezt egy adathordozón, ha fizikai variánsban ruházunk be rá. Emellett hat gyűjthető kártyát és a zenei anyagot is tartalmazza a csomag, úgyhogy van itt bőven finomság annak, aki szeretné megvásárolni.

49,99 dolláros, azaz közel 15 ezer forintot kóstál az Ori: The Collection, amihez kapcsolódóan még egy kedvcsinálónk is van. Ezt az alábbiakban megtekinthetitek, mindenképp tekintsétek meg, ha érdekel, mit tud a pakk:

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

c0m1n65un

2 éve, 8 hónapja és 21 napja

Valószínűleg én ahhoz a kis többséghez tartozok, akinek ez a játék nagyon nem jött be. Nagyon közel állnak hozzám a 2D-s platformerek, meg a Metroidvania-k is, de ezt a játékot én mégse szeretem. A látvány pazar, a játékelemek bár nem forradalmiak, de tökéletesek. Viszont a hangulat/atmoszféra az nekem annyira sok volt, hogy az ellenkezőjét érte el, mint amit normál esetben kellett volna. Teljesen érzelemmentesen, üveges tekintettel játszottam, pedig egyébként nagyon nem vagyok fából. Én egy filmen/könyvön szeretek meghatódni, de videójátékokon nagyon nem, pedig eléggé történet centrikus vagyok. Kicsit úgy vagyok ezzel is, mint a Brothers - A Tale of Two Sons-al. Azt is mindenki dicsérte, csak nekem nem jött át.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 8 hónapja és 21 napja

Akkor ennek örülhetnek. Jó játék.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 8 hónapja és 22 napja

Szerencsételenek, ezeknek mindig csak ilyen éves késésekkel jut valami konc. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja