Megjelent a Counter-Strike 2 és ingyenesen letölthető

2023. szeptember 28.
9.7121
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Counter-Strike 2 már egy ideje fejlesztés alatt állt, a Valve azonban nem nyilatkozott a lehetséges megjelenési dátumról, ugyanakkor arra utaltak, hogy a héten megjelenhet - ez tényleg megtörtént, a játék már éles.

A bejelentés a Counter-Strike 2 hivatalos Twitter-oldalán keresztül történt, amelyen egy nosztalgikus trailert osztottak meg, hogy bemutassák, milyen messzire jutott a sorozat a kezdetek óta. Az új cím technikailag egy hatalmas ingyenes frissítés a Counter-Strike: Global Offensivehez, ezért lehet néhány hibája még.

Sokan kapnak hibaüzenetet egy hiányzó futtatható fájlról a frissítés során, ezért érdemes újraindítani a Steamet. A Valve a frissítést a "legnagyobb technikai ugrásnak" nevezte, amit a sorozat valaha látott és olyan új funkciókat tartalmaz, mint a CS Ratings, globális és regionális ranglisták, frissített térképek, újratervezett vizuális effektek.

Ráadásul a Counter-Strike: Global Offensiveben szerzett összes tárgyunkat ingyen és elméletileg gond nélkül átviszik a Counter-Strike 2-be. A franchise a Steam legnépszerűbb címei között van, az új frissítés valószínűleg még több játékost hoz a Valve FPS-ébe.

4 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete

Nem vagyok egy nagy CS-fan, de ingyen biztos teszek bele jópár órát!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

Már szedem is!

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete

Na ez ****a hír!

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete

De kiráááááály!!!!

válasz erre
Counter-Strike 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profiljamarco profiljarDAVE profilja