Megjelenési dátumot kapott a Mount and Blade: Warband

2009. október 08.
2.2131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem volt egy szép játék, mégis sokan szerették, a Paradox pedig ismét bebizonyította, hogy azok a programok, amiket ők gondoznak, bizony belülről, és nem kívülről értékelendők.

A kicsit stratégia, kicsit szerepjáték, valamint jórészt akciójáték elemeit vegyítő alkotás, avagy a Mount & Blade, mind a mai napig képes hosszú órákra a képernyő elé szegezni az embereket, annak ellenére is, hogy többjátékos csatákban még nincs lehetőség harcolni, de szerencsére ez a jövőben megváltozik, hiszen jó ideje tudjuk, érkezik az első kiegészítő a programhoz, méghozzá Warband alcímmel.

Az expanzió amellett, hogy megszépíti egy kicsit a Mount & Blade világát, a multiplayer móka lehetőségével szeretné megajándékozni a játékosokat. A bővítés tehát elég hasznosnak ígérkezik, azonban eddig nem tudtuk, hogy az illetékesek egészen pontosan mikor is szándékozzák megjelentetni azt. A kezdeti tervek alapján ugyanis még 2009-ben megkaptuk volna a tartalmi kiegészítést, viszont a kiadó ezt 2010 első negyedévére módosította. Mind a mai napi sem közelebbit, sem távolabbit nem is tudtunk ezzel kapcsolatban, a Paradox brigádja viszont végre bejelentette a pontos megjelenési dátumot.

Így tehát a Mount & Blade: Warband, a jelenlegi tervek alapján a 2010-es esztendő, március havának, 19. napján érkezik, kizárólag PC-re. Aki szeretné szebbnek látni a világot, és más harcosokkal összemérni tudását, az karikázza be magának ezt a napot.
1 hozzászólás

Tibit

15 éve, 8 hónapja és 22 napja

Fenébe, január-februárra számítottam, erre márciusban dobják ki! meglepődött smiley jebem ti...

válasz erre
Mount And Blade
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja