Megjelenési dátummal és árcédulával gazdagodott a Jet Set Radio HD

2012. augusztus 12.
1.5271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega által közzétett hivatalos nyilatkozat értelmében végre pontos megjelenési dátummal és egyben árcédulával is gazdagodott a Jet Set Radio HD, méghozzá majdnem mindegyik bejelentett platformra, aminek köszönhetően kiderült, hogy szeptember folyamán már PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és a Steamre is debütál a legendás Dreamcast alkotás felújított változata.

Hogy előbb a nyilatkozat kellemetlenebb részével kezdjük, a játék minden platformon 10 dollárba kerül majd, illetőleg az Xbox Live-on 800 MS pontot kell kicsengetnünk ahhoz, hogy gyűjteményünkben tudjuk a kizárólag digitális formában megjelenő legendát.

A megjelenési dátumok mindemellett a következőképpen oszlanak meg: A PlayStation Plus felhasználók járnak a legjobban, ők ugyanis már szeptember 11-én birtokba vehetik a játékot. A sima PlayStation Network felhasználók ettől számítva egy héttel később, szeptember 18-án csatlakozhatnak majd a partihoz, míg az Xbox Live és a Steam játékosai egy nappal később, szeptember 19-én.

A legrosszabbul a PlayStation Vitás felhasználók jártak, akik október 16-án kapják csak meg saját példányaikat. Érdekesség, hogy az eredeti tervek szerint a Jet Set Radio HD nyár magasságában jelent volna meg, de jobb később, mint soha.
Jet Set Radio HD, méghozzá majdnem mindegyik bejelentett platformra, aminek köszönhetően kiderült, hogy szeptember folyamán már PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és a Steamre is debütál a legendás Dreamcast alkotás felújított változata.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 9 hónapja és 2 napja

Ezt a játékot nem ismerem, de nekem az efféle játékok nem tetszenek!

válasz erre
Jet Set Radio
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja