Megjelenési dátumot kaptak a Cities: Skylines utolsó bővítményei

2023. április 27.
4.9201
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Paradox Interactive nyilvánosságra hozta a Cities: Skylines - Hotels & Retreats-t, az ikonikus városépítő játékhoz fejlesztett utolsó bővítményt, ezen kívül felfedték az Industrial Evolution, a Railroads of Japan és a Brooklyn & Queens tartalomkészítő csomagokat is.

A Hotels & Retreats egy mini-bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy luxusszállásokat és turisztikai látványosságokat építsünk, elsőként egy kisebb szállodalánccal indít el minket a játék, mielőtt feloldjuk a speciálisabb szálláshelyeket. Ez a DLC és a Content Creator Packok május 23-án lesznek elérhetőek, utóbbiban az ipari forradalmat, a japán vasúti rendszert, valamint Brooklyn és Queens városrészeket építjük bele településünkbe.

Mariina Hallikainen, a Colossal Order vezérigazgatója így értékelt:

Ezek megjelenése keserédes pillanat. A Cities: Skylines mindig is arról szólt, hogy a játékosok számára lehetővé tegyük, hogy felépíthessék álmaik városát és a bővítmény és a Content Creator Packek az utolsó eszközöket és lehetőségeket nyújtják majd ehhez. Köszönjük elkötelezett játékosközösségünknek a támogatást és a visszajelzéseket az évek során.


Nézd nagyban ezt a videót!



Cities: Skylines - Hotels & Retreats-t, az ikonikus városépítő játékhoz fejlesztett utolsó bővítményt, ezen kívül felfedték az Industrial Evolution, a Railroads of Japan és a Brooklyn & Queens tartalomkészítő csomagokat is.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

De király! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

Elleszünk vele a következő epizódig. mosolygó smiley

válasz erre
Cities: Skylines
10.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja