Megjelenési dátum jött a Pacific Drive autós túlélő kalandhoz

2023. december 01.
4.8291
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Pacific Drive egy életre szóló utazásra küldi a játékosokat, amikor a vezetős túlélő kalandjáték február 22-én megjelenik PlayStation 5-re és PC-re - jelentette be az Ironwood Studios és a Kepler Interactive.

A történet szerint az egykori olimpiai zóna el van zárva a külvilágtól és rejtélyes jelenségekre irányítják. Miközben egyre mélyebbre vezetünk az ismeretlenben és feltérképezzük a Zónát, megismerünk egy rejtett történetet. Az autót karban tartva és fejlesztve ellátmányt kell gyűjtenünk és túlélni a veszélyekkel való találkozásokat.

A cím február 22-i megjelenési dátumát a PC Gaming Show: Most Wanteden debütált új trailerben fedték fel, miközben a Pacific Drive fizikai Deluxe kiadását is leleplezték, amelyet a Maximum Games fog forgalmazni a jövő év folyamán.

Utóbbi tartalmazza az alapjátékot, egy 3 művészeti kártyából álló készletet az olimpiai elzárt zóna szívéből, egy utazónaplót, egy deluxe tokot, egy borítót és játékbeli kozmetikai tárgyakat az autóhoz.

Nézd nagyban ezt a videót!Pacific Drive egy életre szóló utazásra küldi a játékosokat, amikor a vezetős túlélő kalandjáték február 22-én megjelenik PlayStation 5-re és PC-re - jelentette be az Ironwood Studios és a Kepler Interactive.'>
4 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hát ez nem tűnik valami nagy hűha játéknak. Hamar fog ez ingyenes Epicbe érkezni. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Elég fura koncepciónak tűnik.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát... érdekes.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Street Rod. mosolygó smiley

válasz erre
Pacific Drive
11.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaBotyi profilja