Megjelenési dátum és két előzetes is kijött a Persona 3 Reloadhez

2023. augusztus 26.
4.8341
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Atlus izgalmas új információkat jelentett be a Persona 3 Reloadhez és a Persona 5 Tacticahoz is, előbbi két új kedvcsinálóval gyarapodott és közölték, hogy jövő év február másodikán jelenik meg.

A Persona 3 Reload - Battle BGM & Gameplay Reveal Trailer bemutatja a játékba újonnan hozzáadott harci zenét, az It's Going Down Now-t. Az előrendelések is megkezdődtek, akik ezt február 2-a előtt megteszik, megkapják a Persona 4 Golden BGM Set DLC-t, hogy a Persona 4 Golden 6 zeneszámára játsszanak.

A Persona 5 Tactica is kapott egy Battle Gameplay Trailert, kiderül, hogyan fordíthatjuk meg a harc menetét a Triple Threat Attackkel. A Persona 5 Tactica öt nehézségi fokozatot kínál, ahol az újoncok és a stratégiai RPG-veteránok egyaránt megtalálhatják a számukra legmegfelelőbbet. A Persona 5 Tactica is előrendelhető és világszerte 2023. november 17-én jelenik meg.

A Persona 3 Reload az Xbox Game Passon is elérhető lesz, amikor 2024. február 2-án megjelenik Xbox Series X|S-en, Xbox One-on, PC-n, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

zender

3 hónapja, 3 hete

Engem nagyon megfogott bakker.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon nem az én világom sajnos.

válasz erre
Persona 3 Reload
26.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja