Megismerhetjük a briteket a Company of Heroes 3 új előzetesében

2023. január 19.
4.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A briteket és gazdag repertoárjukat bemutató új trailer jelent meg a Company of Heroes 3-hoz, a britek megújulva térnek vissza az egy-, és a többjátékos módokba is, a világháborús játék február 23-án jelenik meg PC-re, később pedig konzolokra is.

A britek legnagyobb ereje a sokoldalúságukban rejlik, szinte minden helyzetben. Az ellenállóképességükkel és egy kevés brit makacssággal, a Pack Howitzer ágyúikkal, a nehéz mozsárágyúikkal és a páncéltörő puskájukkal vissza tudják tartani a német haderőket. A járművek nagy választéka található meg náluk és egy jól kidolgozott harci erő nem lehet teljes specializált egységek nélkül.

Így a britek használhatják a nepáli és indiai katonáikat is, akik Thompson fegyverekkel, vagy Bren könnyűgéppuskával vannak felfegyverezve, melyekkel mind közelről, mind távolról pontosan tüzelnek. A Company of Heroes 3 február 23-án jelenik meg PC-re és az év későbbi részében konzolokra is.

Nézd nagyban ezt a videót!Company of Heroes 3-hoz, a britek megújulva térnek vissza az egy-, és a többjátékos módokba is, a világháborús játék február 23-án jelenik meg PC-re, később pedig konzolokra is.'>
2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Iszonyat hangulatos!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

De ****a! Imádom ezt a játékot!

válasz erre
Company of Heroes 3
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja