Mégis kap egyfajta billentyűzet-támogatást a Metal Gear Solid kollekció

2023. augusztus 21.
21.0641
Botyi profilja, adatai
Botyi
A hírek, miszerint a készülő Metal Gear Solid Master Collection Vol 1 nem támogatja majd a billentyűzetet és az egeret PC-n, csillapították a reményeket a megfelelő portolással kapcsolatban, de a fejlesztők változtattak a döntésükön.

Szerencsére azonban a rajongók visszajelzései arra késztették a Konamit, hogy részben újragondolja a perifériákkal kapcsolatos terveit. A cég nemrégiben tartott sajtóeseményén a PCGamesN Céline Combellestől, a Konami Metal Gear Solidért felelős vezető márkaigazgatójától megtudta, a csapat most megpróbálja valamilyen módon integrálni az egér és a billentyűzet vezérlését a gyűjtemény összes játékához.

A portál megkereste a céget is hivatalos válaszért, ebben azt írták, a Metal Gear Solid, valamint az MSX és NES játékok csak billentyűzet-támogatást kapnak, mivel ezek vagy 2D-s játékok, vagy alig használnak FPS módot. A Metal Gear Solid 2 billentyűzetvezérlést fog kapni némi egértámogatással, a Metal Gear Solid 3 az egyetlen játék a gyűjteményben, amely billentyűzet- és egértámogatást kap.
2 hozzászólás

fighterlaci

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Még épp időben, lincselés lett volna. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Na, csak győzött a józan ész.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja