Advertisement

Megfilmesítik a Space Invaders-t

2011. július 09.
2.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Lehet, hogy a jövőben újabb videojáték-klasszikust láthatunk viszont a mozivásznon.
 

Szinte az elektronikus játékok szimbólumává vált az évtizedek során a Space Invaders. A legtöbben valószínűleg játszottatok már valamelyik változatával, ez az a játék ahol gonosz kis idegenek közelítenek űrhajónk felé, tömött alakzatokban, nekünk pedig le kell puffantanunk őket. A játékot a Transformers- és G.I. Joe-filmek producere, Lorenzo di Bonaventura szemelte ki magának filmalapanyagul. A Warner Bros. régebben már tervezgette, hogy megszerzi a franchise megfilmesítési jogait.

Úgy tűnik, helyettük most Bonaventura tette rá a kezét a dologra, noteszében felkerült hát ez is a listára a Kedvencek temetője és az Asteroids remake-je mellé. A forgatókönyvért nem ő lesz a felelős, most egy megfelelő történetíró után kutat. Azért kíváncsi lennék, ebből hogy lehet bármi értelmeset kihozni. Ha a Doom filmből indulunk ki, amiben volt FPS nézetes jelenet, ebben meg kell hogy legyen majd felülnézetes űrcsata. Na erre befizetek!
3 hozzászólás

gymtonic74

12 éve, 3 hónapja és 22 napja

Brain Dead! Ha ezt egy forgatokonyv iro meghallja, visitva menekul a bako fele, hogy azonnal valassza le a fejet. Ez a Space Invaders tartalmilag olyan ures, mint egy remete esemeny naptara.

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ez ***** nagy!

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 27 napja

És azt hogy?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaMikee profilja