Megerősítették: idén jön a The Talos Principle 2

2023. május 25.
4.8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Croteam és a Devolver Digital bejelentette a The Talos Principle 2-t, a 2014-ben megjelent, nagy sikerű filozófiai fejtörőjáték régóta várt folytatását, ami 2023-ban PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkezik.

A The Talos Principle 2 jelentősen kibővíti az első részt, még több észbontó rejtvényt kell megoldanunk új puzzle-mechanikákat, gazdagabb történetettel, még több felfedezendő titokkal és a Croteam eddigi legnagyobb, legfurcsább világát csodálhatjuk meg. A cím egy távoli jövőben játszódik, ahol az emberiség már rég kihalt, az emberi kultúra a mi képmásunkra készült robotok által él tovább.

Egy titokzatos megastruktúra felkutatására indulva szembesülünk a kozmosz természetével, a hit és az értelem küzdelmével, valamint az emberiség hibáinak megismétlődésétől való félelemmel. A játékban visszatérnek az ismerős rejtvények, emellett egy mély, karaktervezérelt történetet is kapunk, amelynek többféle végkifejletét élhetjük át.

Nézd nagyban ezt a videót!The Talos Principle 2-t, a 2014-ben megjelent, nagy sikerű filozófiai fejtörőjáték régóta várt folytatását, ami 2023-ban PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkezik.'>
1 hozzászólás

Moby Dick

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Azta meglepett smiley ez nagyon király lesz.

válasz erre
The Talos Principle 2
11.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaMitüzenarádió profiljaXTomiX0029 profilja