Megérkezik a Steamre a Watch Dogs Legion

2022. december 14.
35.9771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Úgy tűnik, a Watch Dogs Legion lesz a következő Ubisoft-játék, amely az Anno 1800 és az Assassin's Creed Valhalla után a Steamen landol, a közelmúltban megjelent az akció-RPG Steam oldala, amelyen január 26-i megjelenési dátum szerepel.

A Watch Dogs Legion három kiadásban lesz elérhető, Standard, Gold és Ultimate Edition, az árát még nem hozták nyilvánosságra. Azok a játékosok, akik a Gold Editiont választják, extra küldetéseket, csatabérletet, két epizódot tartalmazó új történetbővítést és négy hőst kapnak.

Az Ultimate Edition új sztoribővítéseket és küldetéseket, egy városi dzsungelcsomagot három játszható karakterrel, valamint szezonbérletet és kozmetikumokat tartalmaz.

A Ubisoft azt tervezi, hogy négy év kihagyás után játékait Steamen is kiadja, az Assassin's Creed Valhalla, a Roller Champions és az Anno 1800 is azon Ubisoft-játékok közé tartozik, amelyek ebben a hónapban felkerültek a Steamre.
Watch Dogs Legion lesz a következő Ubisoft-játék, amely az Anno 1800 és az Assassin's Creed Valhalla után a Steamen landol, a közelmúltban megjelent az akció-RPG Steam oldala, amelyen január 26-i megjelenési dátum szerepel.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Kiváló hír! mosolygó smiley Remélem egy jó akcióval együtt teszik fel.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Jobb később mint soha.

válasz erre
Watch Dogs Legion
18.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljarDAVE profilja