Megérkezett Xbox Live-ra a Star Raiders

2011.05.11. 11:37
2.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A klasszikus, mára már elfeledett videojátékok szerelmesei minden bizonnyal felfedezték magunknak az Xbox Live-ot, amely lassan de biztosan a kultikus címek gyűjtőhelyévé válik, hiszen a számtalan klasszikus Dreamcast cím mellett egyre több, gyakran régebbi múltra visszatekintő gyöngyszem is a kínálat részévé válik.

Élő példa erre a Star Raiders, amely nem más, mint egy klasszikus Atari 800-as cím még 1979-ből, de ismerhetik az Atari 2600 tulajok is, hiszen 1982-ben arra a masinára is megjelent a program.

Az Incinerator Studios fejlesztésében elkészült alkotás pedig a mai napra virradóra egy kis utómunkálatok után az Xbox Live-on is megjelent, így aki odáig van az olyan klasszikus űrharcokért, amelyeket a mi régiónkban a legtöbben csak az árkád masinákon tudtak kiélvezni, az egy percig se habozzon a Star Raiders beszerzésével, amelyhez még többjátékos módot is pakoltak az illetékesek, hogy egy kis plusz vonzerő is legyen a vásárlásban.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 9 hónapja és 24 napja

Az ilyen játékokhoz szerintem már csak az nyúl, aki igazi fanatikusa volt az eredetinek. De neki meg valószínűleg meg is van az első kiadás. Kíváncsi volnék, hogy ingyenes volt-e a Live-on.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja