Megérkezett Xbox Live-ra a Star Raiders

2011. május 11.
2.0401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A klasszikus, mára már elfeledett videojátékok szerelmesei minden bizonnyal felfedezték magunknak az Xbox Live-ot, amely lassan de biztosan a kultikus címek gyűjtőhelyévé válik, hiszen a számtalan klasszikus Dreamcast cím mellett egyre több, gyakran régebbi múltra visszatekintő gyöngyszem is a kínálat részévé válik.

Élő példa erre a Star Raiders, amely nem más, mint egy klasszikus Atari 800-as cím még 1979-ből, de ismerhetik az Atari 2600 tulajok is, hiszen 1982-ben arra a masinára is megjelent a program.

Az Incinerator Studios fejlesztésében elkészült alkotás pedig a mai napra virradóra egy kis utómunkálatok után az Xbox Live-on is megjelent, így aki odáig van az olyan klasszikus űrharcokért, amelyeket a mi régiónkban a legtöbben csak az árkád masinákon tudtak kiélvezni, az egy percig se habozzon a Star Raiders beszerzésével, amelyhez még többjátékos módot is pakoltak az illetékesek, hogy egy kis plusz vonzerő is legyen a vásárlásban.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 9 napja

Az ilyen játékokhoz szerintem már csak az nyúl, aki igazi fanatikusa volt az eredetinek. De neki meg valószínűleg meg is van az első kiadás. Kíváncsi volnék, hogy ingyenes volt-e a Live-on.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profilja