Megduplázza Xbox 360 szállításait a Microsoft

2006. április 15.
1.9181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Tajvani csipgyártóktól származó értesülések szerint a Microsoft rövidesen a kétszeresére, havi 1 millió darabra szándékozik növelni Xbox 360 játékkonzoljainak globális forgalmát.

A hírforrások szerint a szoftverkonszern a készülékbe való ATI grafikus lapkát gyártó Taiwan Semiconductor-t, illetve a „South Bridge” lapkakészletet előállító Silycon Integrated Systems-t is arra kérte fel, hogy a második negyedév folyamán duplázzák meg a kulcsfontosságú alkatrészek termelését.

Ennek eredményeképpen a Microsoft az első negyedéves másfélmillió helyett hárommillió Xbox 360 játékkonzolt dobhat majd piacra, tovább erősítve ezzel pozícióját a következő generációs termékek piacán.

Fontos momentum, hogy miközben a Microsoft konzol már tavaly november óta kapható, addig a Nintendo Revolution várhatóan csak valamikor nyár végén kerül a boltokba, a fő rivális, a Sony PlayStation 3 pedig a legújabb menetrend szerint szintén csak novembertől lesz kapható. Ebben a megvilágításban mindjárt érthetővé válik, hogy miért is olyan fontos a Microsoft számára a következő egy-két negyedév az Xbox 360 szempontjából.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
2 hozzászólás

angol26

10 éve, 2 hónapja és 13 napja

jaja. de még mennyire!

válasz erre

Braddock

13 éve, 1 hónapja és 3 napja

Mint az kiderült jól is jártak ezzel!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja