Még van remény, állítólag a Saber Interactive dolgozik a Star Wars: KOTOR Remake-en

2023. november 22.
17.9311
Botyi profilja, adatai
Botyi
Úgy tűnik, hogy a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake mégsem olyan halott, mint ahogy azt a legutóbbi hírek állították, ugyanis most arról számoltak be, hogy az Aspyr több fejlesztője is dolgozik a projekten.

Az elmúlt néhány évben nehéz volt KOTOR-rajongónak lenni, az első játék régóta várt remakeje a poklok poklát járja meg. A Sony néhány hónapja még a játék bejelentő trailerét is törölte, múlt héten pedig Jeff Grubb játékipari bennfentes azt állította, hogy jelenleg nem is dolgoznak rajta, ami mindenképpen azt jelenthette, hogy a projekt halott.

A Bloomberg munkatársa, Jason Schreier most arról számolt be: a Saber Interactive két fejlesztője elmondta neki, hogy az Aspyr-től átvették a remake fejlesztését és jelenleg is dolgoznak a játékon. A Twitteren/X-en Schreier megerősítette, hogy a Saber Interactivenál legalább két fejlesztő még mindig foglalkozik vele.

Igaz, még ennek tudatában sem bízik abban, hogy a projekt valaha is kész lesz, de ez legalább arra utal, hogy a remake nem teljesen halott és az Embracer még mindig tervez vele valamit. Nem valószínű, hogy a közeljövőben hallani fogunk róla valamit, még mindig sok gond van a fejlesztésével, de a temetést még elhalaszthatjuk.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake mégsem olyan halott, mint ahogy azt a legutóbbi hírek állították, ugyanis most arról számoltak be, hogy az Aspyr több fejlesztője is dolgozik a projekten.'>
4 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

muki írta:
Én már elengedtem. Ha jön j9n, ha nem nem.
Dettó. Szerintem ha jön is, iszonyat gagyi lesz.

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Bárcsak tényleg jönne. És jó minőségben...

válasz erre

zender

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hiszem ha látom. mosolygó smiley

válasz erre

muki

3 hónapja, 2 hete és 5 napja

Én már elengedtem. Ha jön j9n, ha nem nem.

válasz erre
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profilja