Még tavasszal berobog PC-re és konzolokra a Shaq Fu: A Legend Reborn

2018. február 16.
1.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Saber Interactive egy friss videó társaságában bejelentette, hogy már nem kell sokáig várniuk a rajongóknak arra, hogy újra nagy bunyóba kezdjenek Shaquille O'Neal, a legendás kosaras oldalán, lévén még tavasszal visszatér közénk a legendás Shaq Fu.
 

Habár a Shaq Fu: A Legend Reborn pontosabb dátumot egyelőre nem kapott, de az biztos, hogy PC-re, PS4-re, Nintendo Switch-re és Xbox One-ra is várhatjuk a megjelenését, és mivel a tavasz már itt van a nyakunkon, ezért bizonyára rövidesen a premier időpontjáról is lehullhat majd a lepel.

A játék várhatóan digitális és dobozos formában egyaránt megjelenhet majd, és bár a grafika terén a modern időket, a játékmenet szempontjából azonban a klasszikust idézi fel előttünk, így Shaq és alteregói oldalán brutális bunyókat vívhatunk katanákkal, baseball ütőkkel vagy éppen shurikenekkel, méghozzá őrült ellenfelek sokasága és félelmetes boss-ok ellen.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 9 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

5 éve, 9 napja

Meglepődtem, mert igazából nem is tűnik használhatatlannak. Bár azt nem értem, hogy miért pont egy kosaras sztár verekszik benne.

válasz erre

VaPe

5 éve, 9 napja

Rohadt jól néz ki!

válasz erre
Shaq Fu: A Legend Reborn
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja