Még soha nem volt ilyen olcsó a Death Stranding: Director's Cut

2023. április 11.
30.6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Death Stranding 2 közeledtével Hideo Kojima eredeti Death Strandingja történelmi mélységre süllyedt, már ami az árakat illeti, a Steam kiárusításában remek ajánlatot kínál a rendezői változatra.

Míg a második részre várunk, a Steam akciója remek lehetőséget kínál arra, hogy belevessük magunkat egy igazán ötletes, nyitott világú játékba. A Death Stranding: Director's Cutot április 17-ig szerezhetjük meg kedvezményesen a Steamen, amit elég komoly kedvezménnyel vásárolhatunk meg. Az eredeti Death Strandinget felváltotta a Director's Cut, így az eredeti kiadást önmagában már nem tudjuk begyűjteni.

Akinek megvan az alapjáték, az 50 százalékos leértékeléssel, 1.800 forintért kaphatja meg a frissítést, maga a játék pedig szintén fél áron megy, 7.500 forintba kerül most. A Director's Cutban van két grafikai opció, szélesvásznú támogatás, új harci képességek, felszerelhető tárgyak, lőtér, járművek és versenypálya, több építhető tárgy, új küldetések és egy sor új kozmetikum is.
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 15 napja

Nekem ennyit sem ér.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Az mondjuk elég korrekt ár.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

1 éve, 1 hónapja és 16 napja

Drága nagyon. Humble Choiceban az Aliens Fireteam Elite-el párba került 0.68$-omba.. na az jó ár nem a 7500 csak a death-ért

válasz erre
Death Stranding: Director's Cut
15.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja