Még januárban megjelenhet a Curious Expedition 2

2021. január 15.
31.4121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Maschinen-Mensch csapata bejelentette, hogy a rajongóknak már nem kell sokáig várniuk a Curious Expedition 2 megjelenésére, a kizárólag PC-re érkezik kalandjáték folytatása ugyanis itt van már a kanyarban, egészen pontosan január 28-án számíthatunk rá.

Mindez első körben csak PC-re várható a Steam kínálatában, de 2021-ben apránként Nintendo Switch-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra egyaránt beroboghat majd, a főszerepben egy rendkívül csinos grafikai körítéssel ellátott, ízig-vérig kézzel készült küllemmel ellátott kalandjátékkal, mely a 19. századba repít vissza minket, a nagy felfedezők korába.

A kalandjátékos és szerepjátékos elemeket kellemesen elegyítő Curious Expedition 2 várhatóan 20 eurós árcédulával érkezik majd meg, ha pedig ismerkednél vele, érdemes megnézni róla egy mozgóképet, mert tényleg egészen különleges a kicsike.

Nézd nagyban ezt a videót!



Curious Expedition 2 megjelenésére, a kizárólag PC-re érkezik kalandjáték folytatása ugyanis itt van már a kanyarban, egészen pontosan január 28-án számíthatunk rá.'>
1 hozzászólás

muki

3 éve, 5 hónapja és 20 napja

Nem akarok nyelvtannáciskodni, de valami nagy elírás van a bekezdésben.

A játék meg. Jajj.

válasz erre
Curious Expedition 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja