Még egy hétig ingyenesen játszható a Quake Champions

2018. június 19.
3.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Remélhetőleg még senki nem unt rá a múlthéten ingyenesen játszható Quake Champions-re, ugyanis most az id Software még egy héttel megtoldotta a játék ingyenes hozzáférhetőségét.

Az idei Bethesda E3 konferencián bejelentették, hogy az E3 hetében ingyenesen játszható a Quake Champions, most pedig plusz egy hetet kaptunk, ugyanis egészen június 25-ig van lehetőségünk kipróbálni a népszerű aréna shootert. Valószínűleg a játékosok továbbra is a Ranger-t választhatják karakterként, viszont ennél nincs is jobb lehetőség kipróbálni a játékot, és beruházni rá amennyiben tetszik amit látunk.

A játék tavaly nyár óta early access-ben van, és továbbra sem tudjuk, hogy mikor fog teljes egészében megjelenni, viszont szerencsére az early access nem bélyegzi meg a Quake Champions minőségét, és egy abszolút szórakoztató játék kerekedett ki belőle végül.
Quake Champions-re, ugyanis most az id Software még egy héttel megtoldotta a játék ingyenes hozzáférhetőségét.'>
3 hozzászólás

Neurotic

6 éve, 5 hónapja és 13 napja

Én úgy tudom, hogy aki most behúzza ingyen a játékot az a későbbiekben is játszhat vele tovább. Szóval ez időszak alatt nem csak kipróbálható, hanem ingyen beszerezhető örökre.

Igen, ez a Quake már nem ugyanaz mint a régi, ha azzal akarsz játszani akkor azt veszed meg és azzal játszol mosolygó smiley Egyébként akinek hiányzik a régi Quake játékmenet és nem a régivel akar játszani, annak tudom ajánlani a Reflex Arena-t. Igaz nagyon kevesen játszanak vele.

Az ingyenesen beszerezhető időszak alatt a szerverek legnagyobb problémája, hogy több játékos van mint amennyit elbírnak, szóval nem mondanám, hogy a kutyát se röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 5 hónapja és 14 napja

Ez a Quake már nem az a Quake... szomorú smiley

válasz erre

Eltohn

6 éve, 5 hónapja és 14 napja

A kutyát se. Lecsengett.

válasz erre
Quake Champions
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja