Még csak pre-produkciós fázisban van a The Elder Scrolls VI

2018. június 12.
3.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Bethesda egy óriási lőporos hordót robbantott fel, amikor E3-as konferenciájukon bejelentették a The Elder Scrolls VI létezését, azonban hiába örültünk neki korábban, Todd Howard sajnos nem szolgált róla túl pozitív részletekkel.

Geoff Keighley ugyanis leült, hogy elbeszélgessen egy kicsit a Bethesda egyik első emberével, méghozzá annak érdekében, hogy többet megtudhasson a közelmúltban bejelentett videojátékokról, így a The Elder Scrolls VI-ról is.

Sajnos azonban emberünk nem járt kiemelkedő sikerrel, lévén amint megtudtuk, egyelőre talán még Todd sem tudja, hogy mi, merre és hány lépés a legendás RPG aktuális epizódjával kapcsolatban, hiszen a The Elder Scrolls VI még csak pre-produkciós fázisban van.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a tényleges termelés, a fejlesztési munka nem kezdődött még el, csak az agyviharzások, az ötletelések mennek, vagyis ne várjuk, hogy a játék mostanság megjelenjen.
The Elder Scrolls VI létezését, azonban hiába örültünk neki korábban, Todd Howard sajnos nem szolgált róla túl pozitív részletekkel.'>
2 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 4 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

Gólem

6 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ohhhh hát akkor ez még sok év. wtf smiley

válasz erre
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja