Advertisement

Még az idén ellátogat konzolokra és PC-re a Granblue Fantasy: Relink

2023. január 22.
4.6931
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Cygames egy hangulatos előzetessel jelentkezett a hamarosan érkező JRPG-kalandjukhoz, az új trailer mellett szerencsére arra is fény derült, hogy mikor is érkezik a Granblue Fantasy: Relink, amihez egy pörgős játékmenet videót is kaptunk ráadásként.
Advertisement

A Granblue Fantasy: Relink eredetileg még tavaly jelent volna meg PS4-re és PS5-re, a kiadó végül úgy döntött, hogy idénre tolja a megjelenést. Kárpótlásul kaptunk egy friss előzetest a játékhoz, amiben megcsodálhatjuk a Granblue Fantasy: Relink fantasy világát. Kalandunk során egy léghajóval utazzuk be a fantasy birodalmat, a számos választható hős mellett társaink is lesznek az utunk során, akik segítenek majd minket a harcokban.

A JRPG-játékokra jellemző színes látványvilág, változatos helyszínek és egy fordulatokban gazdag történet vár ránk. Szerencsére a Granblue Fantasy: Relink játékmenetét is megcsodálhatjuk, egy hosszabb videót is közzé tettek a japán szerepjáték demójából nemrégiben. A megjelenésre pedig nem is kell már olyan sokat várnunk, a Granblue Fantasy: Relink még az idén megjelenik PC-re, PS4-re és PS5 konzolokra.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
4 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja,

Hát nekem ez annyira nem adja...

válasz erre

Hentes

2 hónapja, 1 napja

Már ideje lesz, várjuk.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 napja

Hiszem ha látom!

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 napja

Tologatják ezt is már egy ideje. Amúgy elég komplexnek tűnik, nekem bejön.

válasz erre
Granblue Fantasy: Relink
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljamarco profilja