Maximum az alapjáték újrakiadásával jelenhet meg konzolokra az XCOM: Enemy Within

2013. szeptember 03.
2.0681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az XCOM: Enemy Within kiegészítőről a gamescom 2013 keretein belül hullt le a lepel, mint a nagyszerűen sikerült XCOM: Enemy Unkown kizárólag PC-re bejelentett bővítményéről, aminek a mai napon a konzolos változatai is szóba kerültek.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy abban a formában, ahogyan számítógépekre is megérkezik az expanzió, biztosan nem jelenhet majd meg játékgépekre, de a letölthető tartalomként való kiadás sem járható út, lévén az XCOM: Enemy Within túl nagy ahhoz, hogy DLC formájában jelenhessen meg.

Garth DeAngelis, avagy a Firaxis vezető producere szerint így egyetlen módon, egy új Commander's Edition keretein belül jelenhetne csak meg konzolokra is a bővítmény, ebben a kiadásban ugyanis az alapjáték mellett helyet kaphatna dobozos formában a kiegészítő, valamint a Slingshot és az Elite Soldier DLC-k is. A kérdés, hogy az elméletből gyakorlat is válik-e a későbbiekben?
XCOM: Enemy Within kiegészítőről a gamescom 2013 keretein belül hullt le a lepel, mint a nagyszerűen sikerült XCOM: Enemy Unkown kizárólag PC-re bejelentett bővítményéről, aminek a mai napon a konzolos változatai is szóba kerültek.'>
3 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

Simán ki fogják adni röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

Persze, hogy megcsinálják valamilyen formában. A pénz nagy motiválóerő.

válasz erre

csirkee

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

ki fog derülni, hogy mi lesz, de szerintem megcsinálják

válasz erre
XCOM: Enemy Within
9.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja