Advertisement

Megjelent a Marvel's Midnight Suns

2022. december 02.
35.2631
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K és a Marvel Entertainment bejelentették, hogy a Marvel's Midnight Suns már világszerte elérhető PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X|S-en, a PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch verziók egy későbbi időpontban jelennek meg.
 

A Marvel univerzum sötétebbik oldalán játszódva, a játékosok törhetetlen kapcsolatokat alakíthatnak ki legendás Marvel szuperhősökkel és veszélyes természetfeletti harcosokkal, miközben a világ eddigi legnagyobb fenyegetése ellen küzdenek: Lilith démoni erői és az ősi isten, Chthon ellen.

A Firaxis Games által fejlesztett Marvel's Midnight Suns kombinálja a részletgazdag történetet, a karakterkapcsolatokat, a személyreszabást és egy RPG rendszert.

Jay Ong, a Marvel Games ügyvezető alelnöke a következőket mondta:

A Firaxis csapat egy figyelemre méltó játékot alkotott a Marvel's Midnight Suns-t tekintve. A Marvel hitelessége és a karakterek iránti szeretet átjár minden csatát, döntést és interakciót. Ez egy megvalósult álom minden Marvel rajongó számára, akik arról fantáziáltak, hogy nem csak a legendás Marvel szuperhősök mellett harcolnak, hanem köztük is élnek.


A Marvel's Midnight Suns négy kiadásban lesz elérhető : Standard Edition (PC), Enhanced Edition (PS 5, Xbox Series X|S), Digital+ Edition (PC, PS 5, Xbox Series X|S) és Legendary Edition (PS 5, Xbox Series X|S).

4 hozzászólás

Moby Dick

2 hónapja, 1 hete

Marvelek mindig látványos videóval jönnek. Azok megnyerőek.

válasz erre

marco

2 hónapja, 1 hete

Tommy írta:
Én nem vagyok rákattanva... Teszt várható?
In progress.

válasz erre

Kisember001

2 hónapja, 1 hete

Remélem jó lett. Az XCOM körökre osztott stratégiai játékmenete számomra teljesen addiktív volt. Ezt szuperhősökkel vegyítve engem megvettek kilóra.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 hete

Én nem vagyok rákattanva... Teszt várható?

válasz erre
Marvel's Midnight Suns
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja