Másfél év csúszást követően februárban megjelenik a Blood Bowl 3

2023. február 06.
4.9681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A fejlesztő Cyanide és a kiadó Nacon bemutatta a Blood Bowl 3 vadonatúj trailerét, egyben közölték, hogy a fantasy focis játék február 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, később pedig Nintendo Switch-re is.

A Blood Bowl egy brutális fantasy foci ihlette verseny, amelyet elfek, emberek, orkok és más fantázialények játszanak, a megjelenéskor 12 frakció lesz elérhető, a korábbi részekből a legikonikusabb csapatok visszatérnek, mint például a törpék és a sötét elfek, hozzájuk csatlakoznak még újak is.

A pályák is tartogatnak meglepetéseket, bizonyos helyzetekben átalakulnak és megváltoznak a szabályok. A Blood Bowl 3 a passzolási rendszer jelentős átalakítását ígéri, ez nem az ügyességhez, hanem a passzolási képességhez lesz kötve. A szintlépési rendszer is teljesen megújult, hogy nagyobb rugalmasságot és kiegyensúlyozottabb szintlépést biztosítson egy csapaton belül.

Az RTS több kiadásban is elérhető lesz, a standard digitális formában konzolokon 11.800 forintba, PC-re 15.800 forintba kerül, a deluxe 15.800, illetve 19.700 forint, a brutálisért 19.700-at kérnek el PC-re, valamint 23.700-at konzolokra.

Nézd nagyban ezt a videót!Blood Bowl 3 vadonatúj trailerét, egyben közölték, hogy a fantasy focis játék február 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, később pedig Nintendo Switch-re is.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ez milyen beteg! meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

zender

1 éve, 1 hónapja és 22 napja

Először kegyetlen nagy marhaságnak tartottam, de biztos ki fogom próbálni.

válasz erre
Blood Bowl 3
11.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMitüzenarádió profilja