Marvel Vs. Capcom 2: Két héttel később érkezik a Sony-s verzió

2009. július 17.
1.8411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom hivatalosan bejelentette, hogy a felpolírozott klasszikus, cross-univerzum összecsapás két héttel később fut csak be a PlayStation Store-ra, mint az Xbox Live Arcade-os társa.

A Sony-sok egy exkluzív demóval voltak levéve a lábukról, a teljes verzióval viszont nekik kell tovább várniuk, a bejelentés alapján egészen augusztus tizenharmadikáig. Az árcímkén tizenkét Font szerepel majd, ennyiért lehet tölteni a PlayStation 3-as változatot.

Akiknek kimaradt az eredeti anyag, eláruljuk, hogy a műben a Marvel és a Capcom univerzum legismertebb alakjai csapnak össze a pályákon, Ryu-val, Pókemberrel, Mega Man-nel és számos karakterrel, Street Fighter stílusban, azaz kétdimenziós játékmenet és kézzel rajzolt grafika jellemzi a kiváló csépeldét. A kifényezett verziók nem hordoznak magukban számottevő változásokat az online multiplayer lehetőségen kívül, tehát nem lesz teljes HD-re turbózás a la Super Street Fighter II Turbo HD Remix, sem egyéb módosítások, sima felskálázás és néhány szabadon választható filter gondoskodnak a szolidan megszépült látványról. Akkor tehát tessék úgy készülni, hogy augusztus tizenharmadika lesz a PlayStation 3 tulajok napja, az Xbox 360-as tábor két héttel korábban csaphat bele a remek kis retróba. Mehet ismét a kaján arcba vigyorgás. A késlekedés okáról a Capcom nem nyilatkozott.


Marvel Vs. Capcom 2: Két héttel később érkezik a Sony-s verzió - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja