Máris bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla gyűjtői kiadása

2020. május 01.
18.9991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft csak úgy ontja magából a friss részleteket az Assassin's Creed Valhalla kapcsán, így bár még mindig rengeteg dolog nem ismert a vikinges akciójáték kapcsán, az viszont már biztos, hogy az alapkiadáson felül három speciális csomag is érkezik hozzá.

Közülük az első a a 100 dolláros Gold Edition lesz, mely az alapjátékon felül tartalmazza majd a Season Pass-t, plusz egy bónusz küldetést a megjelenéskor, de érdemesebb lehet majd sokaknak inkább a 120 dolláros Ultimate Edition mellett dönteni, mely ezen felül egy Ultimate Pack nevű csomagot is tartalmaz még benne olyan digitális extrákkal, mint a Berserker Gear Pack, a Berserker Settlement Pack vagy a Berserker Longship Pack.

Az igazi non plus ultra azonban most is a gyűjtői kiadás, a Collector's Edition lesz, mely az Ultimate kiadás mellett egy sor fizikai extrát tartogat majd nekünk. Alapból lesz benne egy 30 centiméteres női Eivor figura, egy 5 centiméteres férfi Eivor szobrocska, certifikációs kártya, exkluzív fémdoboz, zenei CD, valamint három darab litográfia. Mindezért 200 dollárt kér majd a Ubisoft!

Máris bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla gyűjtői kiadása - 2. kép


Máris bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla gyűjtői kiadása - 3. kép


Máris bemutatkozott az Assassin's Creed Valhalla gyűjtői kiadása - 4. kép

4 hozzászólás

Gólem

3 éve, 4 hónapja és 8 napja

Ez tényleg csak a gyűjtőknek éri meg.

válasz erre

totyak

3 éve, 4 hónapja és 8 napja

Mocsok dolog ennyit kérni egy gyűjtői kiadásért. Ehhez még gyűjtesz egy keveset és veszel egy konzolt, vagy valami jó kis alkatrészt a pc-dbe. Nagyon el vannak szállva a gyűjtői kiadások árai. Még jó, hogy kizárólag csak egy sorozat van, aminél ezeket veszem.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 4 hónapja és 8 napja

Árazást nem aprózták el itt sem, látom.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nem húzták az időt!

válasz erre
Assassin's Creed Valhalla
10.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt