Már elérhető a The Undergarden a PlayStation Network-ön

2011. február 24.
2.0991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Atari kiadó nagy örömmel jelentette be, hogy a The Undergarden című produktum már elérhető a PlayStation Network-ön.

A felhasználók 9,99 dollárért cserébe férhetnek hozzá az oldalnézetes platformjátékhoz. A késztermékben nem az öldöklésé a főszerep, hanem a felfedezésé, az ügyességé, a fejtörőké és a gyűjtögetésé. A programban varázslatos, víz alatti barlangokat kell feltérképeznünk, a kalandjaink során pedig különleges teremtményekkel találkozhatunk.

A késztermékben nemcsak egyedül barangolhatjuk be a csodás víz alatti univerzumot, hanem a lokális kooperatív mód segítségével barátaink, ismerőseink is részesei lehetnek az izgalmas, kihívásokkal teli kalandoknak. A produktum 20 nehézségi szintet tartalmaz, valamint érdekes, egyedi külalakkal rendelkezik. A Vitamin-G műhelyében készült alkotásban kellemes zenei aláfestés alatt fedezhetjük fel a varázslatos víz alatti világot, amelyben különféle titkokra, misztikus rejtélyekre kell fényt derítenünk, valamint számos kreatív fejtörőt és környezetbarát feladatot kell megoldanunk.


Már elérhető a The Undergarden a PlayStation Network-ön - 2. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Az ilyen játékoknak látom értelmét PSN-re, vagy Live-ra vinni, de az olyanokat, amik évtizedekkel ezelőtt jelentek meg és még szeretnének egy kis pénzt bezsebelni, azoknak nem. Szerintem a konzoloknál a letölthető játékoknak arról kellene szólni, hogy olyan új arcade, vagy indie alkotások kerüljenek fel a store-ba, amiket dobozosban nem érné meg kiadni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja