Már elérhető a Steamen a Civilization V: Gods and Kings demója

2012. június 29.
1.4911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány nappal ezelőtt jelent meg a Civilization V első hivatalos kiegészítője, avagy a Gods and Kings, amely a számtalan újdonságnak köszönhetően immáron kinőtte a DLC titulust, de ha esetleg kételkednél ebben az állításban, akkor itt a nagy alkalom, hogy a gyakorlatban is megbizonyosodj róla.

A Firaxis ugyanis úgy döntött, hogy elérhetővé teszi a Steam kínálatában a bővítmény kipróbálható változatát, amelynek köszönhetően immáron bárki belekóstolhat a körökre osztott stratégiák egyik koronázatlan királyának első nagyszabású expanziójába.

A demó - akárcsak az alapjáték vagy a Gods and Kings - természetesen PC-re és Mac rendszerekre is elérhetővé vált, letöltéséhez pedig nincs szükségünk másra, mint egy Steam fiókra.

A Civilization V: Gods and Kings kiegészítőben a játékosok számtalan új náció oldalán csatlakozhatnak a jól ismert történésekhez, de a milliónyi apró finomhangolás mellett ismét megjelentek például a vallások és a kémkedés lehetősége, amelyek az első kritikák szerint alaposan képesek feldobni a játékmenetet. Próbáljátok ki a demót, ha nem hiszitek el!
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Ránézek. Ha jó már landol is a gépen!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Gyere a papához!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Szedem.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Már tolom! Hatalmas!

válasz erre
Civilization V: Gods & Kings
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja