Advertisement

Már nézhető a NieR: Automata Ver1.1a anime legelső epizódja

2023. január 07.
5.4671
Mikee profilja, adatai
Mikee
Jó hírünk van a NieR: Automata rajongói számára, a hack and slash kalandot feldolgozó animációs sorozat, a NieR: Automata Ver1.1a legelső epizódja elérhetővé vált, a Crunchyroll oldalán streamelhető ma estétől a sorozat első része.
Advertisement

A rajongók már minden bizonnyal tűkön ülve várták a NieR: Automata Ver1.1a premierjét, az animációs sorozat első része végül az előzetes bejelentésnek megfelelően ma este, 18:30-kor debütált a Crunchyroll oldalán. A szinopszis szerint az emberiség elkeseredett háborút vív az idegen mechanikus megszállók ellen, végső megoldásként pedig különleges androidokat dobnak a csatatérre, az úgynevezett YoRHa harcosokat.

A játékból ismert hősök, 2B és 9S kerülnek a történet középpontjába, az idegenekkel folytatott harc közben pedig sötét titkokra derül majd fény. A sorozat a NieR: Automata ötödik évfordulója alkalmából készült, a készítők állítása szerint a sztori hű lesz az RPG történetéhez. Az anime jelenleg csak angol felirattal és japán szinkronnal érhető el, a Crunchyroll oldalán ide kattintva tudjátok megtekinteni az első részt a sorozatból.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Én megvárom valahol itthon szinkronosan.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Majd normális streamingen megnézem.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete

Hát nagyon remélem hogy valami normális - magyar streamingen is lesz mert ez így mehh.

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt