Már megint megpendítette egy bennfentes, hogy jön a Bloodborne remake

2022. május 09.
26.9431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bloodborne PlayStation 5-ös remake-jével kapcsolatos spekulációk az elmúlt napokban kissé felerősödtek, miután egy neves PlayStation bennfentes egy lehetséges megszellőztetést, tease-elést tett közzé.

Mostanra már hosszú ideje keringenek a pletykák és jelentések a Bloodborne aktuális generációs hardverekre szánt remasteréről vagy remake-jéről. És bár ezek a pletykák még nem igazolódtak be, a rajongók ismét reménykednek, ahogy belépünk a nyári hónapokba, amikor a videojáték-bejelentések általában burjánzanak.

Millie Amand, a PlayStation bennfentes munkatársa nemrég a Twitteren közzétett üzenetében közvélemény-kutatást tartott, amelyben arra kérdezte követőit, hogy mit szeretnének a legjobban látni egy valamikor a nyáron megrendezésre kerülő PlayStation-rendezvényen.

Amand az olyan lehetőségek mellett, mint a God of War Ragnarok megjelenési dátuma és a Marvel's Spider-Man 2 játékmenetének bemutatása, a Bloodborne remake-jének bejelentését is felsorolta. Ez gyorsan arra késztetett egyeseket, hogy arra gondoljanak, hogy Amand talán arra célozgat, hogy a Sony 2022 folyamán bejelenti a PS5-re készülő Bloodborne remake-et.

Bloodborne PlayStation 5-ös remake-jével kapcsolatos spekulációk az elmúlt napokban kissé felerősödtek, miután egy neves PlayStation bennfentes egy lehetséges megszellőztetést, tease-elést tett közzé.'>
3 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Amíg nem látjuk, addig nem jön...

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Ne pengessenek hanem mutassák! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Várjuk nagy szeretettel. Még ha nem is olyan régi játék hogy remake kellene neki. röhögő smiley

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja