Már meg is vannak az első, 100-as szintű játékosok a Diablo IV-ben

2023. június 05.
4.9701
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Diablo IV hivatalosan június 6-án jelenik meg, de azok, akik előrendelték a játék speciális kiadásait, már néhány nappal korábban megkezdhették a pokolba való leereszkedést, több elszánt rajongó pedig már elérte a lehető legmagasabb szintet.

A Blizzard pedig korábban megerősítette, hogy körülbelül 150 órát vesz igénybe egy karakter 100-as szintre jutása, de egy elkötelezett játékosnak azonban ennek az időnek csak a harmada kellett, ráadásul még a játék hivatalos megjelenése előtt. A YouTuber és Twitch streamer Rob2628 az első, aki elérte a legmagasabb szintet, miután három nap alatt körülbelül 54 óra játékidő alatt végzett.

Rob a játék Barbarian buildjét használta és egy ismert kiskaput is felhasznált, hogy felgyorsítsa a szintlépési folyamatot. Összeállt egy csoport, elmentek egy dungeonba és a vezető kilépett, ezután újraindította a dungeont és a csoportnak lehetősége nyílt arra, hogy újra rajtaütésbe kezdjen.

Így Rob2628 lehet az első, aki elérte a 100-as szintet a játékban, de nem Hardcore módban. Azóta megszületett az első 100-as a legnehezebb játékmódban, méghozzá egy Souaab 'cArn' Hanaf nevű Twitter felhasználó osztotta meg.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

fighterlaci

4 hónapja, 5 napja

Mondjuk az iszonyat gáz, hogy engedték azoknak is akik tesztelhetik több napja. Ez rohadt inkorrekt.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 5 napja

Az komoly, pedig holnap jelenik meg.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 5 napja

Várható volt hogy nem kell sokat várni rá.

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt