Már kalandozhatunk az Octopath Traveler II világában

2023. február 26.
5.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Square Enix bejelentette, hogy az Octopath Traveler II, a JRPG sorozat második része már elérhető Switch-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PC-re, ami egy teljesen új világot mutat be, Solistiát.

A körökre osztott kalandjátékban nyolc utazó, egyedi történetekkel és motivációkkal vág neki a veszélyes vidéknek. A JRPG tökéletes a sorozat újoncainak is, miközben megőrzi az eredeti játék báját a már meglévő rajongóknak azáltal, hogy továbbfejlesztették a 2D-s látványvilágot. A játékosok az adott karakterekre jellemző egyedi akciókkal léphetnek kapcsolatba az NPC-kel, miközben átélhetjük a nyolc utazó összefonódó történeteit.

Belekerült egy új harcelem, amellyel a karakterek erőteljes támadásokat hajthatnak végre. A játék demója továbbra is elérhető, ami lehetővé teszi, hogy válasszunk a nyolc főszereplő egyikéből és elkezdjük az utazásunkat, melyet három órán keresztül folytathathatunk és a mentés tovább vihető a teljes játékba.

Nézd nagyban ezt a videót!



Octopath Traveler II, a JRPG sorozat második része már elérhető Switch-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re és PC-re, ami egy teljesen új világot mutat be, Solistiát.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Igen király, de vártam!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Jónak tűnik.

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nem ismerem ezt a játékot.

válasz erre

Santonio

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Jó pofa játéknak tűnik.

válasz erre
Octopath Traveler II
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja