Már elérhető a középkori városszimulátor, a Farthest Frontier korai hozzáférésű verziója

2022. augusztus 10.
4.7081
Mikee profilja, adatai
Mikee
A citybuilder játékok rajongói örülhetnek, a középkori városszimulátor, a Farthest Frontier fejlesztői, a Crate Entertainment csapata elérhetővé tette a játék korai hozzáférésű verzióját Steamen.
 

A Farthest Frontier játékmenete a klasszikus városépítős mechanikákkal dolgozik, egy aprócska települést kell virágzó várossá fejlesztenünk. A vadászattól, a földműveléstől, a munkások menedzselésétől kezdve a termények betakarításáig minden feladat ránk hárul majd, egy részletesen kidolgozott gazdálkodási rendszer vár majd ránk, nyersanyagok széles választékából gazdálkodhatunk majd.

A túlélésünk érdekében különféle tárgyakat, eszközöket kell majd gyártanunk, amikkel kereskedni is tudunk majd, továbbá számos épülettípussal is bővíthetjük majd városkánkat. Emellett a telepeseink szükségleteiről, a megfelelő ruházatról, az elegendő élelemről is gondoskodnunk kell, különben különféle betegségek ütik majd fel a fejüket a településünkön.

Játszhatjuk teljesen békésen, harc nélkül is a játékot, ilyenkor a különféle rablóbandák nem jelennek meg a városunk kapui előtt. A térképet teljes mértékben testreszabhatjuk, a véletlenszerű terepgenerálással és erőforrás-elosztással pedig mindig tartogat majd kihívást a játék, ami jelenleg PC-n, Steam-en érhető el early access hozzáférésben.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Tesztet kérünk srácok!!!! Ez nagyon bejön!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Iszonyat hagulatos!

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez kell, *****jó!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Woááá de jó! Tiszta Settlers csak új.

válasz erre

zender

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ez milyen jópofa!

válasz erre
Farthest Frontier
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja