Már 8 milliónál jár a Dragon Ball Z: Kakarot

2024. július 05.
6.6891
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb mérföldkövet sikerült elérnie a Dragon Ball Z: Kakarot-nak, lévén négy és fél évvel a megjelenése után a CyberConnect2 által fejlesztett akció-szerepjáték elérte a 8 milliós példányszámot a Bandai Namco jelentése szerint.

Ez az összes a leszállított fizikai példányokból és a digitális eladásokból jött össze, és igencsak derekas eredménynek tekinthető a játék kapcsán annak ellenére is, hogy már 2020-ban megjelent PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A játék aztán később befutott Nintendo Switch-re, majd PS5-re és Xbox Series X/S-re is, sőt rengeteg extra tartalmat kapott, így nem csoda, hogy sikerült elérnie ezt a mérföldkövet, sőt biztosak vagyunk benne, hogy itt még nincs vége a sztorinak.
Dragon Ball Z: Kakarot-nak, lévén négy és fél évvel a megjelenése után a CyberConnect2 által fejlesztett akció-szerepjáték elérte a 8 milliós példányszámot a Bandai Namco jelentése szerint.'>
2 hozzászólás

Hentes

1 hete és 6 napja

Pedig annnyira **** mind. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 hete és 6 napja

Be****ás. Mindegyik Dragon Ball tök ugyanolyan és jön belőle ezer röhögő smiley és mindegyik megy. Fel nem fogom a siker okát.

válasz erre
Dragon Ball Z: Kakarot
18.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja