Már 5 milliónál jár a Nintendo Switch

2017. július 26.
4.0831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb pofont tehetnek zsebre azok a Nintendo-ellendrukkerek, akik azt hangoztatták korábban, hogy a Switch kezdeti lendülete egy-két hónapon belül úgyis megtörik majd, azonban a japánok üzleti jelentéséből egészen más derült ki.

A Nintendo ugyanis bejelentette, hogy az aktuális pénzügyi esztendő első negyedévében tovább szárnyaltak az eladások, így a megjelenés óta már 4,7 millió Nintendo Switch ment el, és mivel ez a június végéig mért adat, ezért ma már biztosan beszélhetünk 5 milliós példányszámról is.

A kérdéses mennyiség egyébiránt a leszállított értéket mutatta, sőt a japánok bejelentették, hogy szoftveres fronton is erős a konzol, hiszen már 13 és fél millió Switch-játékot szállítottak le a boltok polcaira, ami egészen kellemes eredmény a Wii U-hoz képest.

A ma már hatalmas mellényúlásnak tekinthető konzol ugyanis 13 és fél millió hardvernél tart, míg a szoftverek tekintetben megközelítette a 100 milliós álomhatárt, miközben a Nintendo jelenlegi legsikeresebb gépe még mindig a 3DS a 67 millió konzollal és a 335 millió játékkal.

Már 5 milliónál jár a Nintendo Switch - 2. kép

5 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Szerintem senki nem rosszindulatból gondolja, mondja, hogy meg fog ez a lendület törni, egyszerűen csak az U-ból kiindulva, meg ahhoz képest, hogy nem mutat nagy újításokat a Switch, az lenne várható. Cáfoljanak rá Nintendoék.

válasz erre

stevenboy35

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

nagyon jó gép csak ajánlani tudom!

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Az azért nem semmi! meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nem gyenge.

válasz erre

Vidoros

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Ez ****rá fogja verni az Xbox One-t! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja